Oldal kiválasztása

Kapcsolatban vele: Gasztronómia

#30yearstogether #humantelex #szeretjukamunkankat #webelieve

A konyhaművészethez fűződő viszonyunk mindig is nagy lángon égett. Bár munkáink során egyre közelebb kerültünk a témához, de mi sem sejtettük, hogy mindennek egyszer két saját szakácskönyv lesz az eredménye!

Pannontej, Pöttyös, Toffifee, Arany Ászok, Dreher, Douwe Egberts Omnia, L’OR. És a sort még hosszasan folytathatnánk azokkal a márkákkal, amik örökre összekötnek minket az ételek és italok világával. Számos általunk szervezett rendezvényen kapcsolatba kerültünk a csúcsgasztronómiával, miközben egyre több Telexesről derült ki, hogy a magánéletben is szívesen foglalkozik sütéssel, főzéssel. Nem is akármilyen szinten! Ügyvezetőnk, Tamás többször is meglepte csapatunkat főztjével – akárhányszor állt irodánk konyhapultja mögé, abból mindig elképesztő finomságok születtek mindannyiunk nagy örömére.
Valahogy így jutottunk el a felismeréshez: mutassuk meg a nagyvilágnak, mit művelünk mi a konyhában!
2010-ben megszületett az ötlet, majd karácsonyra sikeresen ki is adtuk első szakácskönyvünket Le Grand Chef címmel, mellyel ügyfeleinket ajándékoztuk meg.

21 brutálisan jó receptet gyűjtöttünk össze, amiket természetesen mind elkészítettünk (és persze be is faltunk), a főzés folyamatát befotóztuk, a szövegeket megírtuk, szerkesztettük, tördeltük. Elképesztő élmény volt!

Innentől kezdve nem volt megállás, csak a megfelelő alkalomra vártunk, hogy ismét fakanalat ragadhassunk. 2014-ben a Human Telex betöltötte a 25. évét, itt volt hát a lehetőség egy újabb konyhakalandra.

A jeles évfordulóra megalkottuk második szakácskönyvünk, melyben 25 kedvenc receptünket mutattuk be.

Idén 30 évesek lettünk, ideje, hogy ismét kifőzzünk valami emlékezeteset!

#30ev # humantelex #szeretjukamunkankat #webelieve

Megosztás:

További hírek

Legkedvesebb kampányaink 1.
Dreher Napköztársaság

Emlékeztek? 2003-ban megalapítottuk a Napköztársaságot. Béreltünk egy trópusi szigetet, a magyar Szigeten pedig 3000 négyzetmétert leterítettünk homokkal. Annyira penge volt, hogy aranyat is nyert.

#buszkeseg # humantelex #szeretjukamunkankat #webelieve

Azok a bizonyos beszédes számok

30 év alatt rengeteg dolog történt velünk. Na de mennyi az annyi? Leültünk, és számba vettük, hogy mi mindent vittünk véghez a Human Telex alapítása óta. Leírva még megdöbbentőbb, mi azóta is keressük az állunkat… Meséljenek most helyettünk a számok!

#30ev # humantelex #szeretjukamunkankat #webelieve

hello@humantelex.hu

1036 Budapest, Lajos utca 74-76.

Privacy Policy

©2019 All rights reserved