Oldal kiválasztása

Boldog is, születésnap is – ilyen volt a Helló, 30!

#30yearstogether #humantelex #szeretjukamunkankat #webelieve

Néhány nappal a 30. születésnapi partink után az élmény még friss és ropogós, de biztosak vagyunk benne, hogy ennek az estének az emlékét az idő vasfoga sem kezdi ki. Idézzük most fel a legszuperebb pillanatokat!

„Szeretjük, amit csinálunk, és szeretjük egymást” – emelte ki Soproni István „Sopi”, a Human Telex rendezvény kreatív igazgatója, amikor a 30 év titkáról kérdezték. A legszebb pillanatokat felidézve Hajnal Tamás ügyvezetőnk pedig többek között az 1997-es évet emelte ki, amely az életébe nagyszerű fordulatokat hozott. Ekkor csatlakozott ugyanis a Human Telex csapatához, és ekkor valósította meg az első nagyszabású projektjét is a Shellnek. A kampány lezárását követően, egy sikert ünneplő partin pedig megismerte a feleségét. Ahogy Tamás fogalmazott: mind a két szerelmét, a feleségét és a Human Telexet is egy évben ismerhette meg.

Persze nem csak visszaemlékezésekből állt az este, hiszen azt ígértük, hogy a tökéletes budapesti éjszaka receptjéből fogunk dolgozni. A hozzávalók: balzsamos nyári idő; csodás fények és panoráma; tágas, lounge hangulatú terek a Vár tövében; nagyszerű zene melyről a InFusion Trio, majd Dj Gerysson gondoskodott; finom ételek és italok; pezsgőtorony és az X-ünket idéző jégszobor; izgalmas fotópontok és a legfontosabb összetevő: a szívünkhöz közel álló mintegy 450 vendég – ügyfeleink, partnereink és kollégáink.

Bár nehéz választani, de számunkra az az óriási lakatfal volt a legkedvesebb, amelyet a logónkban található szív formájában álmodtunk meg. Rengeteg vendégünk írta alá és helyezte fel rá lakatját, mellyel az időtálló értékeinknek és kapcsolatainknak állítottunk közösen emléket.

#30ev # humantelex #szeretjukamunkankat #webelieve

Megosztás:

További hírek

Kapcsolatban vele: Gasztronómia

A konyhaművészethez fűződő viszonyunk mindig is nagy lángon égett. Bár munkáink során egyre közelebb kerültünk a témához, de mi sem sejtettük, hogy mindennek egyszer két saját szakácskönyv lesz az eredménye!

#buszkeseg # humantelex #szeretjukamunkankat #webelieve

Offline-ból online-ba

Emlékeztek azokra az időkre, amikor nem záporoztak az e-mailek?
A Google sem volt még a barátunk, igazából összességében lövésünk sem volt az internetről. De mégis boldogultunk, és mindenről hírt adtunk – offline.

#30yearstogether # humantelex #szeretjukamunkankat #webelieve

hello@humantelex.hu

1036 Budapest, Lajos utca 74-76.

Privacy Policy

©2019 All rights reserved